Denteriőr Kft.

Céginformáció

Bármely lakás, családi ház akkor igazán otthonos, ha a benne található tárgyak és anyagok harmóniában állnak egymással. Ez a harmónia úgy válik teljessé, ha a lakberendezés elemeinek, úgy mint bútorok, függönyök, lakástextilek, tapéták, árnyékolók, burkolatok kiválasztásában együttesen gondolkodunk. Odafigyelve azok színére, mintázatára, textúrájára, esztétikai minőségére, valamint az egységes stílusra.

Mindezeket szemelőt tartva valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit, 2002 óta, Szombathely belvárosában található üzletünkben. Szakmai hozzáértésünket a mögöttünk álló tapasztalatok és megvalósult munkáink mutatják. Otthonos, vonzó, egyszerűen szép környezet kialakításához tanácsot kérni, vásárolni érdemes betérni hozzánk.

Bárki számára ideális megoldást találunk, az egyszerű függönycserétől a családi fészek teljes körű berendezéséig. Klasszikus és modern stílusú minőségi választékkal, tanácsokkal várjuk leendő vásárlóinkat.

Függöny, szalagfüggöny, lapfüggöny, pliszéfüggöny, klöpli csipke, bútorszövet, tapéta, Cassandra bútor, karnis, árnyékoláshoz kapcsolódó termékek és kiegészítők széles választékával várjuk a hozzánk betérőket.

Látogasson el Ön is a Denteriőr Lakberendezési üzletbe, kérjen személyre szóló tanácsot, tegye otthonát egyedi stílusúvá, szerethetővé!