Pályázat
Denteriőr Kft.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatások, melyeket a Denteriőr lakberendezési üzletében igénybe vehet:

Kérje ajánlatunkat, így minden bizonnyal az Ön igényeinek megfelelő, egyedi megoldást kínáljuk elképzeléseinek megvalósításához!

Függönyözés

Több ezer darabos függöny kínálatunkból választhat, otthonának, irodájának, nyaralójának vagy más egyéb speciális igényének (pl. vitorlás hajó) megfelelően. A kiválasztott anyagokból a függönyözés teljes körű kivitelezését vállaljuk.

Ajánlatkérés

Tervezés

Megtervezzük az Ön igényei szerint az adott hely stílusának, funkcionális igényeinek, esztétikai követelményeinek harmonikus egységét.

Ajánlatkérés

Helyszíni felmérés

Amennyiben a pontos munka elvégzéséhez szükséges felmérést Ön nem tudja megoldani, úgy munkatársunk a helyszínen elvégzi azt.

Ajánlatkérés

Árajánlat készítése

A kiválasztott anyagokból, a megbeszélt kivitelezési fazon/forma szerint és a felmérés adatai alapján árajánlatot készítünk Önnek.

Ajánlatkérés

Függönyvarrás

A függönyök, rolók, lapfüggönyök, méretre varrását szakképzett varrodai hátterünk biztosítja.

Ajánlatkérés

Karnis felszerelése

Üzletünkben vásárolt, valamennyi típusú karnist otthonában felszereljük. Amennyiben saját maga szeretné felszerelni azokat, de tanácsadásra van szüksége, kérdezze munkatársainkat, szívesen segítenek.

Ajánlatkérés

Függönyfelrakás

A konfekcionált függönyt az otthonában, díj ellenében a karnisra felhelyezzük.

Ajánlatkérés

Árnyékolók felszerelése

Üzletünkben vásárolt valamennyi típusú árnyékolót otthonában felszereljük. Amennyiben saját maga szeretné felszerelni azokat, de tanácsadásra van szüksége, kérdezze munkatársainkat, szívesen segítenek.

Ajánlatkérés

Konfekcionálás

A mai kor ráncolt függönyeit a régmúlt csipeszei helyett, ma már úgynevezett behúzó szalagokkal látjuk el. Ezek a szalagok megkímélik a függönyanyagot a csipeszek okozta mechanikai hatástól és egységes, szép ráncolást biztosítanak. Valamint ki van alakítva rajtuk az úgynevezett akasztósor, ahova a függönyhorgokat kell beakasztani. Ezután a horgokat a karnis típusától függően a karikákhoz, vagy a csúszkákhoz csatlakoztatjuk, beakasztjuk.

Ha a fenti művelet túlságosan bonyolultnak tűnik, vagy úgy érzi, hogy nincs hozzá türelme, függönyét kérésére, díj ellenében beráncoljuk, igény szerint akasztóhorgokkal látjuk el.

Ajánlatkérés

Lakberendezési tanácsadás

Üzletünkben a lakberendezés kapcsán felmerülő kérdéseire, szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Segítenek megtalálni a megfelelő megoldást arra, hogy otthonának lakberendezési elemei összeválogatásakor, azok egységes stílust alkossanak.
Szükség esetén a helyszínen való bejárással kiegészítve.

Ajánlatkérés